Ha en fin dag!

Artiklar på Content Central

HomeAktuellt på skrivaArtiklar på Content Central

Content Central är en ny marknadsplats där det är tänkt att frilansjournalister och medier ska mötas. Frilansjournalister har möjlighet att lägga upp redan publicerat material för att hitta nya kunder till materialet. Priset på artiklarna bestämmer journalisten själv. Content Central tar en del av pengarna i arvode. Jag registrerade mig i höstas och fick två av mina fem inlagda artiklar sålda i december. Enkelt och bekvämt. Jag hoppas att Content Central kommer att göra frilanslivet lättare framöver och att det inte kommer att påverka frilansjournalisternas arbetsmarknad negativt. Tiden får utvisa.

Om du är redaktör får du gärna kika på min profil och de artiklar – vissa tidlösa och vissa nya och fräscha – som jag har lagt upp på Content Central.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com