Ha en fin dag!

Läser om hälsa

HomeAktuellt på skrivaLäser om hälsa

Jag har recenserat böcker åt Bibliotekstjänst, BTJ, i snart tio år. Det är mest böcker om träning och hälsa, men ibland även om journalistik och media. Just nu ska jag plöja igenom boken ovan av Cameron Diaz. Jag har inte hunnit så långt än, men det står i alla fall klart att Diaz vill försöka få sina landsmän att äta nyttigare. I snabbmatslandet USA är nästan en av tre invånare feta. Jag vet att det är så, men statistiken är på något sätt ändå svår att ta in. En av tre är feta – alltså inte bara överviktiga – utan FETA.  För några veckor sedan sände SVT “Övervikten i USA”, några väldigt intressanta program. Jag missade tyvärr något avsnitt och nu har de försvunnit från SVT Play så jag kan tråkigt nog inte heller tipsa om den.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com