Ha en fin dag!

Mitt Liv och Sofia Appelgren i GP

HomeAktuellt på skrivaMitt Liv och Sofia Appelgren i GP

I söndags publicerades en artikel i GP:s ekonomibilaga som jag har skrivit om Mitt Liv och dess grundare Sofia Appelgren. Sofia utsågs till Årets företagare i Göteborg i våras. Mitt Liv är ett socialt företag som arbetar för ökad mångfald och integration på arbetsmarknaden genom utbildning och mentorskap. Företagets kärnverksamhet är adept- och mentorskapsprogrammet Mitt Livs Chans, som i höst tar emot 220 utlandsfödda akademiker i fem städer. Det handlar om ingenjörer, ekonomer, läkare, jurister med mera. Några har en examen, andra två, vissa tre. Adepterna kommer från 45 olika länder och de flesta är mellan 30 och 40 år.

– Alla vi möter har ett stort driv. Det gruppen har gemensamt är att de saknar nätverk och kontakter för att komma in i arbetslivet, säger Sofia Appelgren i artikeln.

Vill du veta mer om Mitt Liv kan du läsa här. De finns också på Twitter.

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com